Fri frakt över 2000 SEK inom Sverige.

Om oss

Som vi ser det är motorcykelåkandet ett möte mellan människan och naturen och ett sätt att återknyta kontakten till naturen.
Upplevelsen som uppstår när du och din cykel blir till ett med det vilda är olik för varje individ och skapar värde på olika sätt.

Vi vet hur mycket jobb du lägger ner och hur hängiven du är din cykel för att kunna ta dig dit du vill, när du vill, som du vill. Så varför ska du behöva kompromissa med dina MC kläder.  För att du ska få ut det mesta av din resa bör du klä dig i MC kläder som du gillar och som sitter som dom ska. Vi ansåg att något fattades här och SKRaP var fött.

“Why put all that hard work making your bike look killer while you look like an astronaut in bubble wrap?”

Det här är SKRaP och våran vision

Vårat främsta mål är att bygga ett varumärke som står sig genom tiden. Med en grund i det klassiska och med målet att alltid sträva efter den modernaste tekniken.
Vi har valt att behålla produktionen av våra produkter inom EU för att kunna garantera en högre kvalité. Det här hjälper oss också att hålla nere våran miljöpåverkan och se till att våra producenter lever upp till de krav vi stället gällande arbetsmiljö och mänskliga rättigheter.
Alla våra produkter under kategorin MC kläder eller personlig skyddsutrustning tillverkas i Sverige där vi har en nära dialog med producenter. Allt för att vi skall vara säkra på att det vi skickar ut till våra kunder är av suverän kvalité.

SKRaP kommer alltid att fokusera på kvalité före kvantitet!   

TILLBAKA TILL TOPPEN